Volvo Community Forum. The Forums of the Volvo Owners Club

Forum Rules Volvo Owners Club About VOC Volvo Gallery Links Volvo History Volvo Press
Go Back   Volvo Owners Club Forum > "Technical Topics" > 700/900 Series General
Register Members CarsBlogs Help Calendar Mark Forums Read

Notices

700/900 Series General Forum for the Volvo 740, 760, 780, 940, 960 & S/V90 cars

Information
  • VOC Members: There is no login facility using your VOC membership number or the details from page 3 of the club magazine. You need to register in the normal way
  • AOL Customers: Make sure you check the 'Remember me' check box otherwise the AOL system may log you out during the session. This is a known issue with AOL.
  • AOL, Yahoo and Plus.net users. Forum owners such as us are finding that AOL, Yahoo and Plus.net are blocking a lot of email generated from forums. This may mean your registration activation and other emails will not get to you, or they may appear in your spam mailbox

Thread Informations

740 - weird electrical issue.

Views : 406

Replies : 21

Users Viewing This Thread :  

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Nov 8th, 2019, 15:21   #21
tofufi
Master Member
 
tofufi's Avatar
 

Last Online: Today 09:04
Join Date: Sep 2014
Location: Bristol
Default

Quote:
Originally Posted by Laird Scooby View Post
I wonder if the barrel has become sticky after many years of use and a bit of lube (WD40 or for preference, silicone spray lube) sprayed into the ignition lock barrely would sort the problem out for you. I had that on one of mine, can't remember which now but solved it with a little squirt and some use. Could be worth a try and save you ŁOUCH on a new switch!
This.

Mine does it about once a year, normally the first I notice is that indicators and radio don't work!
tofufi is online now   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to tofufi For This Useful Post:
Old Nov 8th, 2019, 19:33   #22
bob12
bob12
 

Last Online: Yesterday 23:04
Join Date: Aug 2006
Location: Woking
Default

Quote:
Originally Posted by redtel35 View Post
Thanks Bob,

Ordered the cog from Parts Monster yesterday.
On my experience you won't be disappointed. Let us all know how you get on. Bob
bob12 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to bob12 For This Useful Post:
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:05.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.